Klaićeva dobila vrijednu donaciju – jedini aparat za kroničnu dijalizu najmlađih

Radi se o jedinom aparatu za kroničnu dijalizu bubrega u djece vrlo male životne dobi u Hrvatskoj. Ovu vrijednu donaciju omogućila je tvrtka Saints Hills iz koje su istaknuli da će svake godine od svake zarade vina Dingača napraviti nešto za djecu. Ove su godine tako osigurali jedini aparat za kroničnu dijalizu bubrega kod djece.

Ovim putem zahvaljujemo tvrtki Saints Hills na izuzetno vrijednoj donaciji. Radi se o jedinom aparatu za kroničnu dijalizu bubrega u djece vrlo male životne dobi u Hrvatskoj.

Pročitajte nekoliko riječi našeg vrijednog donatora: Ernest Tolj Dingač je vino koje radimo kada u vinogradu i u boci očekujemo čudo. Ovo je najbolje vino, s najboljih pozicija, u najboljim uvjetima i godinama. Kako takvome vinu ne možemo odrediti cijenu, dali smo mu zadatak: svake godine kad ga napravimo, od zarade koju ostvarimo prodajom ovog vina, učinit ćemo nešto za djecu u potrebi. Beskrajno smo zahvalni na čudu koje nam je priroda dala, kao i našim vjernim kupcima koji svake godine sudjeluju u tom čudu. Lijepo je biti dijelom ove divne priče. S ljubavlju, Saints Hills